Individuele coaching

Alles over groei, ontwikkeling en geluk…

Met individuele coaching kijken we naar je persoonlijke vraag en maken we een stappenplan om samen tot de gewenste ontwikkeling te komen.

Als je wil dat er iets verandert, dan is het NU tijd om iets te doen

Onze ervaringen en de manier waarop we hiermee omgaan zijn voor een groot deel bepalend hoe we ons voelen. Onze ervaringen kunnen we niet meer veranderen, maar hoe we hiermee omgaan wel. Dit is belangrijk voor nu en vooral voor de toekomst, want uiteindelijk willen we toch gewoon gelukkig zijn.

Om me heen zie ik de laatste tijd steeds meer mensen worstelen en ik gun ze enorm dat ze snel het GELUK weer vinden. Of je nu worstelt met het Corona tijdperk, met je werk, met je relatie, met jezelf….. ook voor jou ligt het GELUK op je te wachten. Maar soms heb je even iemand nodig, een soort gids, om de juiste weg te vinden en als gespecialiseerd coach en als mens zou ik je hier graag bij helpen.

Allereerst bied ik een luisterend oor en vervolgens help ik je om inzichtelijk te krijgen:

  1. Wat je doel is
  2. Welke stappen nodig zijn om dit doel te bereiken
  3. Hoe je deze stappen gaat realiseren
  4. Welke hobbels je kunt verwachten (want als het heel eenvoudig was, dan was het je al gelukt!)
  5. Dat je het niet alleen hoeft te doen en dat het absoluut de moeite waard is!

Laten we samen die stap zetten op weg naar JOUW GELUK!

Voor meer informatie over het programma en de kosten, neem contact op via 06-21505126 of stuur een mail naar chantal@talentspiegel.nl

Nadat we jouw wensen en doelstellingen hebben besproken, ontvang je vrijblijvend een voorstel met enkele opties. Zo heb je altijd een keuze om te kijken wat het beste bij JOU past.